Informatie en Communicatie Techniek

Efficiënt werken

Bijna elke onderneming beschikt over moderne hulpmiddelen die niet volledig worden benut, hardware en software. 'Combined Innovations' brengt uw onderneming in kaart en laat zien waar winst te behalen valt.

ICT-infrastructuur

ICT-infrastructuur moet zo optimaal mogelijk functioneren. Het opvolgen van een aantal adviezen en het hanteren van tips en trucs kan al aanleiding zijn tot verhoging van efficiëntie, totale herstructurering is meestal niet noodzakelijk maar behoort zeker tot de mogelijkheden. Welke volgende stap gaat uw organisatie nemen?

Optimaliseren hardware

Bestaande hardware optimaliseren is wellicht nodig om aan vernieuwde behoeften te kunnen voldoen. Het updaten of upgraden en vervangen van hardware zorgt voor effientie en stabiliteit en kan zorgen wegnemen.
Hoe doen wij dit? In dit geval zoekt onze ICT'er naar verbeteringen die direct doorgevoerd kunnen worden. Soms zal de ICT'er een voorstel doen aan het management om interne processen aan te passen.
- Verouderde onderdelen vernieuwen | HDD schijven vervangen door SSD schijven
- Defecte onderdelen vervangen | RS45 aansluiting vervangen zodat switch overbodig raakt
- Werkplek optimaliseren | Gebruik van dubbele breedbeeld monitoren beargumenteren

Optimaliseren software

Uw bestaande software is waardevol, zowel in fysieke en in niet-fysieke waarde. Tijd kan efficiënter worden benut door software te optimaliseren, updates en upgrades staan hierbij centraal. Updates zijn meestal kleine wijzigingen of aanvullingen op tekortkomingen van bestaande softwareversies; upgrades zijn meestal grote wijzigingen binnen een softwarepakket waarbij herinstallatie, en dus de-installatie van een vorige versie, noodzakelijk is.
Hoe doen wij dit? Diverse noodzakelijke updates of upgrades worden onderschat of vergeten en blijven derhalve ongeinstalleerd. Andere updates en upgrades lijken ogenschijnlijk minder noodzakelijk en worden derhalve ook niet geinstalleerd. In beide gevallen zal onze ICT'er de juiste aanbevelingen geven en vervolgens zorgen dat software weer up-to-date/up-to-grade is.
- Windows, OsX | Update of nieuwe versie installeren, netwerklocaties verbeteren
- ERP software | Updaten, upgraden, basisinstellingen verbeteren
- Office, WordPress, Photoshop | Updaten, upgraden, basisinstellingen verbeteren

Optimaliseren personeel

- zie 'competentiemanagement'

Herstructureren hardware

Het herstructureren van hardware is wellicht nodig om aan vernieuwde behoeften te kunnen voldoen of om uberhaupt een volgende stap te kunnen maken. Het upgraden of vervangen van hardware zorgt voor effientie, stabiliteit, redundantie en voor zorgeloos ondernemen.
Hoe doen wij dit? In dit geval zoekt onze ICT'er naar verbeteringen die zowel direct en op langere termijn kunnen worden doorgevoerd. Soms zal de ICT'er een voorstel doen aan het management om interne processen geheel aan te passen.
- Nieuwe hardware | Server, PC, Printer, rack, patchpaneel, switch
- Nieuwe bekabeling | RJ11/RJ45 bekabeling en aansluitingen

Herstructureren software

Het herstructureren van software is wellicht nodig om aan vernieuwde behoeften te kunnen voldoen of om uberhaupt een volgende stap te kunnen maken. Het upgraden of vervangen van hardware zorgt voor effientie, stabiliteit, redundantie en voor zorgeloos ondernemen.
Hoe doen wij dit? In dit geval zoekt onze ICT'er naar verbeteringen die zowel direct en op langere termijn kunnen worden doorgevoerd. Soms zal de ICT'er een voorstel doen aan het management om interne processen geheel aan te passen.
- Nieuwe hardware | Server, PC, Printer, rack, patchpaneel, switch
- Nieuwe bekabeling | RJ11/RJ45 bekabeling en aansluitingen

Herstructureren personeel

- zie 'competentiemanagement'

Big Data

Een gezonde bedrijfsvoering leunt op feedback vanuit zogenaamde 'Big-Data'. Het verzamelen van gegevens en het verwerken van de beschikbare gegevens tot bruikbare overzichten is winstgevend.

  • Maak uitgebreider gebruik van software
    • ERP software
    • Web based input
    • Human based input
    • MS Office draaitabellen en grafieken (Excel, Word, Outlook, Visio, e.d.)